Ara Llibres | Catàleg | La casa de les miniatures (Ed. Butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La casa de les miniatures (Ed. Butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Jessie Burton

Traducció:

Josefina Caball

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

03/07/2017

ISBN:

9788494652349

Format:

19 x 12,5 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

448

Tags: Amor, Intriga , Internacional

La casa de les miniatures (Ed. Butxaca)

Jessie Burton

L’any 1686, un dia de tardor, Nella Oortman truca a la porta d’una casa imponent del barri més ric d’Amsterdam, la fastuosa capital cultural i econòmica de l’època. La jove, de només divuit anys, comença una nova vida: s’ha casat amb l’il·lustre comerciant Johannes Brandt, un home distant, molt més gran que ella, que la sorprendrà amb un regal de noces inesperat: una casa de nines esplèndida, rèplica de la seva nova llar.

Amb el temps, la Nella, decebuda per la buidor de la vida conjugal i la freda rebuda familiar, dedicarà els dies a omplir la casa de nines amb unes miniatures de realisme prodigiós enviades per algú que amaga la seva identitat i que coneix tots els secrets del seu art... i també els de la família Brandt. Uns secrets que la Nella descobrirà de la manera més insospitada i que li revelaran perills ocults i històries passades que posaran en dubte totes les seves creences sobre l’amor i el destí.

L’amor i l’obsessió, la traïció i la venjança, les veritats ocultes i les sospites latents bateguen amb força en aquest debut de Jessie Burton i fan de La casa de les miniatures una novel•la històrica perdurable que beu de la millor tradició del suspens.

Jessie Burton

L'autora va néixer l’any 1982, va estudiar a Oxford i, actualment, viu a Londres. La casa de les miniatures és la seva primera novel·la, un debut extraordinari que s’ha convertit en un èxit de vendes rotund al Regne Unit, ha guanyat
l’Specsavers National BookAward i ha estat triat el llibre de l’any per Waterstones.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: