Ara Llibres | Catàleg | El desgel
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El desgel
Autoria:

Lize Spit

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

12/09/2017

ISBN:

9788416743537

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

491

Tags: Saga familiar , Intriga , Internacional

El desgel

Lize Spit

Sense cap concessió al sentimentalisme i amb un domini abassegador de la narració i el suspens, Lize Spit ha cridat l’atenció de la crítica internacional amb una novel·la pertorbadora i magnètica que va deixar en estat de xoc el seu país d’origen, Bèlgica. Ara, per fi, arriba a les nostres llibreries.

L’Eva, en Pim i en Laurens, els únics nois de Bovenmeer nascuts l’any 1988, passen el seu catorzè estiu sumits en l’estranyesa i l’avorriment. Els seus cossos canvien, la seva mirada fa temps que també. És l’estiu del joc dels instints, d’obrir els ulls al món i haver-los de tancar amb la sang glaçada. L’estiu en què la complicitat adquireix els matisos d’un malson i la fidelitat a una amistat pot donar pas a la traïció i fins i tot al crim. Per això, quan anys més tard, l’Eva agafa el cotxe i torna al poble, porta el maleter carregat de gel i la revenja en la mirada: ara és ella, qui té un pla.
A les portes de la pubertat, l’estiu de la innocència es confon amb l’hivern de l’amoralitat. Un debut rotund i despietat, narrat amb pols ferm i mà dura.

Amb el suport del Departament de Cultura.

* Aquesta edició ha sigut traduïda amb una ajuda de la Generalitat Valenciana.

«Setmana rere setmana, els camions que hi passaven rabent pel costat li insuflaven vida. La pluja va arrossegar les calcetes uns quants metres pendent avall. Es van embrutar i descolorir, com un animal atropellat.
Hauria pogut baixar de la bicicleta per recollir-les, però mentre continués negant que eren meves, era com si l’estiu anterior no hagués passat mai.»

Lize Spit

(Viersel, Bèlgica, 1988) viu a Brussel·les. Escriu guions, prosa i poesia, també escriu un editorial setmanal al diari més important de Brussel·les. Les seves històries s’han publicat en moltes revistes literàries. Spit és professora d’escriptura de guions a Wisper i professora convidada a l’escola d’art LUCA, a Brussel·les.
Amb El desgel, traduïda a més d’una desena de llengües, Lize Spit s’ha convertit en la nova veu del panorama literari europeu: elogiada pel seu  talent, originalitat i personalíssim estil i comparada amb autors del renom d’Ian McEwan o Agota Kristof. Actualment treballa en la seva segona novel·la.

@Lizespit

Fotografia de l’autora: ©Keke Keukelaar

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: