Ara Llibres | Catàleg | La casa dels noms
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La casa dels noms
Autoria:

Colm Tóibín

Traducció:

Ferran Ràfols Gesa

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

30/10/2017

ISBN:

9788416743407

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

280

Tags: Relats, Coneixement , Història

La casa dels noms

Colm Tóibín

Colm Tóibín reescriu la tragèdia grega i la passa pel sedàs deShakespeare. El resultat és una novel·la d’una bellesa hipnòtica i poderosa, on el silenci és tan viu com implacable és la violència.

Per aconseguir el favor dels déus davant la guerra imminent, Agamèmnon lliura la seva filla Ifigènia en sacrifici. Però així com satisfà els déus, Agamèmnon desperta la fúria de la seva esposa, i amb ella, els sinistres mecanismes de la venjança i la traïció.

Anys més tard, acabada la guerra, a Agamèmnon no l’espera la glòria, sinó el complot i la mort. En folla venjança, l’esposa del rei caigut envia el seu propi fill Orestes a un llarg i perillós exili mentre la seva filla Electra inicia el camí del silenci pels passadissos i les cambres de palau. Els dos germans entraran en contacte amb el misteriós món dels déus antics que s’esvaeixen, que han perdut per sempre els seus noms. Serà en les intrigues polítiques on cadascun d’ells trobarà el seu corresponent destí.


* Aquesta edició ha sigut traduïda amb una ajuda de la Generalitat Valenciana.

«Aviat tot això serà un món diferent. Governat a plena llum del dia. Aviat gairebé no valdrà la pena viure-hi, en aquest món. T’hauries de sentir afortunat d’haver estat en contacte amb eln món antic, que en aquella casa t’hagi fregat amb les seves ales.»


Què n'han dit?

«Ens trobem davant d’un narrador molt sòlid, que sap treure rendiment als materials primigenis que maneja.» Pere Antoni Pons, diari Ara

Colm Tóibín

Colm Tóibín (Enniscorthy, 1955), escriptor, periodista i crític literari, és un dels novel·listes contemporanis més importants d’Irlanda. Ha estat seleccionat per al premi Booker tres vegades, i amb Brooklyn (Amsterdam, 2010) va guanyar el Costa Prize el 2009. La seva primera novel·la, The South, està inspirada en la seva estada a Barcelona, així com l’assaig Homage to Barcelona. Altres obres destacades són The Master o Mothers and Sons. El testament de Maria ha estat finalista del Man Booker Prize.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: