Ara Llibres | Catàleg | Els setze arbres del Somme
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els setze arbres del Somme
Autoria:

Lars Mytting

Traducció:

Alexandra Pujol Skjønhaug

Gènere:

Novel•la històrica

Data de publicació:

13/11/2017

ISBN:

9788416743643

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Tags: Novel·la estrangera, Guerra, Intriga

Els setze arbres del Somme

Lars Mytting

Una història vibrant de recerques desesperades, d’amor i de pèrdua i un memorable recorregut vital a través de tres generacions d’una família marcada per la cruenta història d’Europa. Els setze arbres del Somme és, també, un gran cant a la bellesa de la natura.

El jove Edvard està predestinat a una vida dedicada a la cura de la granja del seu avi. Cultivarà patates. Cuidarà ovelles. Veurà com passen els dies a una distància prudencial del remot poble de Saksum... Però en la consciència d’Edvard bull el desig de comprendre els motius i les circumstàncies de la mort dels pares vint anys enrere en una petita localitat del nord de França, i de la seva pròpia desaparició durant quatre dies fins que el van trobar a un centenar de quilòmetres del lloc dels fets.

La descoberta d’una sèrie de cartes i documents, i sobretot l’aparició d’un taüt tallat de manera impecable, preparat per acollir el cos del seu avi, porten Edvard a emprendre la cerca d’una veritat que recorre la funesta —i èpica— història del segle xx, que comença i acaba als prats del Somme, on la vida s’alimenta de la mort dels combatents de la Gran Guerra i on les trinxeres són cicatrius perennes.


* Aquesta edició ha sigut traduïda amb una ajuda de la Generalitat Valenciana.

Què n'han dit?

«Una història tràgica i sorprenent sobre l’amor per la fusta, els secrets de família i el descobriment d’un mateix. Sobre el dol, la pèrdua i l’amor. Si a hores d’ara El llibre de la fusta no ha convertit Lars Mytting en una celebritat, ho farà aquesta novel·la.» Diari Dagbladet

Lars Mytting

Lars Mytting (Noruega, 1968) va exercir de periodista per al diari Aftenposten. Varofferet i Hestekrefter van ser les seves primeres novel·les. Amb El llibre de la fusta (Ara Llibres) va esdevenir un autor reconegut d’àmbit internacional i Els setze arbres del Somme (Amsterdam), la seva anterior novel·la, el va confirmar com un gran narrador.


Fotografia: © Julie Pike

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: