Ara Llibres | Catàleg | Tornaràs a Alaska
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Tornaràs a Alaska
Autoria:

Kristin Hannah

Traducció:

Mar Albacar i Morgó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

12/02/2018

ISBN:

9788416743520

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

560

Tags: Novel·la estrangera, Supervivència, Amor, Internacional

Tornaràs a Alaska

Kristin Hannah

De l’autora de l’èxit internacional El rossinyol, una obra èpica d’amor i supervivència que posa a prova l’esperit humà i la indestructible força de les dones.

L’Ernt Allbright torna de la guerra del Vietnam transformat en un home colèric, desconegut. Quan, un cop més, el despatxen de la feina, pren una decisió impulsiva: marxar amb la família cap al nord, a Alaska, l’última frontera. La seva esposa Cora estaria disposada a qualsevol cosa per l’home a qui estima, mentre que la Leni, de només tretze anys, atrapada en el remolí de la relació apassionada i tempestuosa dels seus pares, té l’esperança que una terra nova reportarà un futur millor a la seva família.

Al començament, Alaska sembla la resposta a les seves pregàries. Allà descobreixen una comunitat independent i generosa formada per homes lluitadors i dones encara més fortes. Tanmateix, la foscor del cru hivern deteriora el fràgil estat mental de l’Ernt. La família comença a esquinçar-se i, ben aviat, l’amenaça a dins de casa serà molt més temible que els perills de fora. A l’interior de la petita cabana que habiten, embolcallada per divuit hores de nit i sota un mantell de neu, mare i filla descobreixen una veritat espantosa: estan soles. I prenen consciència que en aquell entorn hostil ningú no les podrà salvar, tret d’elles mateixes.


* Aquesta edició ha sigut traduïda amb una ajuda de la Generalitat Valenciana.
* Amb el suport del Departament de Cultura.

 

Què n'han dit?

«Una barreja de tragèdia grega i tensions familiars. Una obra magistral.» KIRKUS

«Potent retrat d’una família en crisi i d’una comunitat que s’enfronta al canvi.» BOOKLIST

Kristin Hannah

(Califòrnia del Sud, 1960) es va graduar en dret per la Universitat de Washington i va ser advocada a Seattle abans de dedicar-se plenament a l’escriptura. Ha estat guardonada amb el National Reader’s Choice Award, entre altres premis.

 

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: