Ara Llibres | Catàleg | L'ombra del dubte
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'ombra del dubte
Autoria:

Dirk Kurbjuweit

Traducció:

Ramon Monton

Gènere:

Novel•la negra

Data de publicació:

28/01/2019

ISBN:

9788416743704

Format:

140 x 220 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

232

Tags: Ficció, Novel·la estrangera, Novel·la negra

L'ombra del dubte

Dirk Kurbjuweit

Moriries per la teva família, però... mataries per ella?

El senyor Tiberius era un home solitari, esquiu, petit i gras, que depenia de les ajudes socials i vivia en un llòbrec soterrani a sota d’en Randolph, la Rebecca i els seus fills. Infrahome, en deien. Tot i les correctes relacions inicials, la convivència entre la família i el misteriós veí es va veure aviat esberlada, primer per les cartes obscenes que l’home escrivia a la Rebecca; després per les denúncies falses de pederàstia amb les quals va incriminar la parella. Avui, el senyor Tiberius és mort, i el pare d’en Randolph compleix pena de presó per l’homicidi. Davant la indefensió jurídica i la inoperància policial, com havien de fer front a les mentides i a les repugnants acusacions?

L’ombra del dubte és una narració inquietant de terror domèstic i tortura psicològica que obligarà el lector a plantejar-se les pròpies pors i a explorar els racons més foscos de la nostra societat. Podem justificar la violència en casos d’assetjament o defensa pròpia? Hi ha cap altra alternativa a la desesperació més absoluta? Per si sola, l’ombra del dubte és ja una condemna. I la por ens transforma.

«I què passa si no ens creu a nosaltres, sinó a ell? Què passa si pensa que podria haver-hi part de veritat en les acusacions? Per primera vegada vaig prendre consciència que, a partir d’aquell moment, depeníem de la confiança i la bona voluntat dels altres.»

Dirk Kurbjuweit

(Wiesbaden, Alemanya, 1962). Ha estat redactor de Die Zeit i de Der Spiegel. Pels seus reportatges periodístics ha rebut, els anys 1998 i 2002, el premi Egon Erwin Kisch, a més de moltes altres distincions.
És un autor d’èxit a Alemanya, on les seves novel·les han estat sovint adaptades al cinema. L’ombra del dubte, traduïda a una quinzena de llengües i lloada per la crítica internacional, és la seva primera traducció al català.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: