Ara Llibres | Catàleg | Homes elegants
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Homes elegants
Autoria:

Milena Busquets

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

18/03/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743872

Format:

140 x 220 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

240

Homes elegants

Milena Busquets

De vegades, en el fullejar distret d’un diari, trobes escrits que esquiven la immediatesa i que t’enlairen i et fan badar, rumiar i somriure. Homes elegants és una recopilació dels millors articles que Milena Busquets ha publicat a la premsa després de l’èxit internacional de la seva novel·la També això passarà. Peces curtes que limiten amb el dietarisme, l’anecdotari i la crònica literària i social.

Seleccionats amb cura i reunits ara sota un mateix títol, aquests textos evidencien el talent i les línies mestres de l’univers creatiu de l’autora. De fet, tal com confessa al pròleg, estan escrits «amb el mateix impuls, la mateixa passió i la mateixa lògica» amb què escriu les novel·les. Entre vivències i situacions quotidianes, Milena Busquets s’ocupa d’incloure, amb gran precisió i elegància, càrregues de profunditat que conviden qui la llegeix al noble art d’aturar-se un moment i reflexionar.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Intento no avorrir i no avorrir-me, intento no repetir el que diu tothom, confesso que a vegades intento també empipar i molestar una mica, però només una mica. No escric per fer amics ni per congraciar-me amb ningú, ni per donar lliçons. Una vegada, un amic em va dir que escrivia “del meu temps i contra el meu temps”. I, com tots els escriptors, intento, sobretot, no trair-me, ser honesta.»

Què n'han dit?

La quotidianitat transformada en delicioses peces literàries de la mà de l’autora de També això passarà.

Milena Busquets

(Barcelona, 1972) Va estudiar al Liceu Francès i es va llicenciar en Arqueologia a la University College de Londres. Va treballar en l’editorial Lumen i, anys més tard, va fundar la seva pròpia editorial.

Actualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació i exerceix de traductora de l’anglès i el francès. És l’autora de la novel·la També això passarà (Amsterdam, 2015), un fenomen internacional traduït a més de trenta llengües i finalista del premi literari de Dublin IMOAC. A Amsterdam també ha publicat el recull de textos Homes elegants, que evidencien el talent i les línies Mestres de l’univers creatiu de l’autora.

Gemma és la seva esperada nova novel·la, una obra que consolida l’autora com una veu sòlida de la literatura contemporània.

Fotografia: © Gregori Civera

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: