Ara Llibres | Catàleg | La pacient silenciosa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La pacient silenciosa
Autoria:

Alex Michaelides

Traducció:

Anna Puente Llucià

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

02/09/2019

ISBN:

9788417918033

Format:

140 x 220 mm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

400

Tags: Ficció, Novel·la estrangera, Intriga

La pacient silenciosa

Alex Michaelides

El thriller psicològic més aclamat de l’any. Impredictible i paralitzant, et pot deixar sense paraules. El suspens elevat a la màxima potència.

L’Alicia Berenson tenia trenta-tres anys quan va matar el seu marit. Era una pintora cotitzada, les galeries de Londres se la disputaven per exposar les seves obres. S’estimava el seu marit, se’n preocupava. Fins que un vespre el va lligar a una cadira i va disparar cinc cops contra ell. L’Alicia no va tornar a parlar mai més.

Sis anys més tard, Theo Faber aconsegueix una plaça a The Grove, una unitat forense protegida del nord de Londres. En Theo és un ambiciós psicoterapeuta convençut que triomfarà allà on tants altres han fracassat: està obstinat a ajudar l’Alicia a recuperar la parla, a resoldre el misteri del seu silenci. Aviat descobrirà que el mutisme de l’Alicia està més arrelat del que es podia arribar a imaginar. Però si finalment parlés, estaria disposat a acceptar la veritat?

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

«El thriller perfecte. Aquesta novel·la extraordinària m’ha disparat les pulsacions des del principi: no me n’he pogut desenganxar, literalment.» A. J. Finn, autor de La dona a la finestra

«Un debut impressionant... Intel·ligent, imaginativa, una lectura excel·lent.» The Times

«Absolutament brillant.» Stephen Fry, autor de Mites

Alex Michaelides

(Xipre, 1977) va obtenir un màster en Literatura Anglesa a Trinity College, Cambridge, i un màster en Escriptura del Guió Audiovisual a l’American Film Institute de Los Angeles. La pacient silenciosa, publicada a Amsterdam, va ser la seva primera novel·la i un fenomen de vendes internacional. Premi dels lectors de Goodreads, va romandre més d’un any a la llista de llibres més venuts del The New York Times, s’ha traduït a 40 països i aviat tindrà una adaptació cinematogràfica.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: