Ara Llibres | Catàleg | Que no t'expliquin contes!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Que no t'expliquin contes!
Autoria:

Gala Pont, Natza Farré

Gènere:

Llibre il·lustrat

Data de publicació:

02/03/2020

ISBN:

9788417918224

Format:

21 x 24 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

48

Tags: Literatura infantil, Feminisme, Il·lustracions

Que no t'expliquin contes!

Gala Pont, Natza Farré

La Lluïsa és una lectora amb tanta curiositat que contracta la Caputxeta Vermella per conèixer les protagonistes dels seus contes preferits. Totes dues emprenen un viatge, en què es trobaran amb una Rateta sense escaleta, una Ventafocs amb els peus molt grossos o una Gretel i un Hansel barallant-se com a bons germans. En aquesta aventura s’hi afegeix també la Campaneta, una fada activista que lluita pels drets del seu col·lectiu. I, el més important, en tot el camí no es troben cap bruixa, perquè les bruixes no existeixen.

L’escriptora Natza Farré i la il·lustradora Gala Pont capgiren els referents de la nostra infantesa i ens conviden a fer un viatge crític que evidencia que les fake news fa segles que condicionen la nostra percepció del món. Només coneixent la veritat podrem explicar-ne noves versions.


Amb el suport del Departament de Cultura.

Gala Pont

(Granollers, 1992) és il·lustradora. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, un postgrau de disseny a EINA. Amb un estil molt personal i identificable, ha treballat com a il·lustradora per diversos mitjans i institucions.

Vegeu tots els seus llibres >

Natza Farré

Natza Farré és pessimista d’origen i persistent d’adopció. Va néixer dona i creu que morirà dona. Viu a Barcelona. Treballa als mitjans de comunicació i és autònoma en el sentit fi scal del terme. Quan no escriu, fa fotografies o dorm. No té prou cabell blanc per tenyir-se i si es posa talons, cau. Detesta la calor a l’estiu. 

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: