Ara Llibres | Catàleg | Generació tap
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Generació tap
Autoria:

Josep Sala i Cullell

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

05/10/2020

ISBN:

9788416915682

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

240

Generació tap

Josep Sala i Cullell

Un llibre tan potent com necessari que encén el debat i obre la caixa dels trons d'un tema ignorat a Catalunya: la lluita generacional per aconseguir el poder. Amb el final de la dictadura i la Transició, una nova generació va ocupar totes les parcel·les del poder.

Els seus integrants més destacats van seure a totes les cadires i no se n'han aixecat mai més. Se'ls coneix com la Generació Tap. A la seva ombra, llangueixen dues generacions: la generació X i els mil·lenistes. Tots plegats convivim i formem part d'un conflicte que s'evidencia a la feina, a la universitat, al teatre, a la política, a les sobretaules de cada casa. Sense defugir cap polèmica, posant tots els noms sobre la taula, Generació Tap relata les darreres dècades d'evolucions i involucions de la nostra societat des d'una perspectiva inèdita en el nostre país: la generacional. Més enallà de la controvèrsia que aquesta imatge pot suscitar, ens ha de fer reflexionar.

Amb un estil directe, incisiu i desenfadat, a cavall de la narració autobiogràfica i la crònica periodística, Josep Sala i Cullell destapa la caixa dels trons i posa el dit a la llaga. Joan Burdeus rebla el clau des d'una perspectiva mil·lenista amb un epíleg brillant que enceta un diàleg i un debat tan necessari com desitjat.

Josep Sala i Cullell

(Girona, 1978) és llicenciat en Ciències ambientals. Des del 2006 viu a Trondheim (Noruega), on fa de professor d'institut i observa Catalunya des de la distància. Aquest és el seu primer llibre. L'any 2013 va escriure una entrada al seu blog que va encendre la xarxa i va encunyar un terme que ha fet fortuna: la Generació Tap, aquella que va accedir al poder amb la Transició i ha provocat un tap generacional de conseqüències palpables en la resta de generacions.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: