Ara Llibres | Catàleg | L'art de persistir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'art de persistir
Autoria:

David Bueno

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

19/10/2020

ISBN:

9788417804633

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

200

Tags: Coneixement

L'art de persistir

David Bueno

Una aventura meravellosa per l’interior del cervell que ens mostrarà el camí per seguir avançant en l’àmbit personal i construir, a la vegada, una societat millor.

El cervell segueix sent el gran desconegut. Què passa dins del nostre cap quan ens enfrontem a un canvi sobtat? Per què hi ha societats que davant de la incertesa esdevenen més autoritàries? Com és que hi ha persones incapaces de tolerar els canvis vitals i d’altres que s’hi adapten a la primera? Quina és la diferència entre resistir i persistir?

De la mà del prestigiós neurocientífic i divulgador David Bueno, ens endinsem en la part més desconeguda del nostre cervell per entendre com ens comportem individualment i col·lectivament davant del que és desconegut. Un mirall per prendre consciència que la manera com fem front a la incertesa condiciona la nostra forma de veure i viure el món. L’art de persistir és un llibre necessari per poder navegar en un món cada cop més canviant.

«No és, ho vull deixar ben clar, un llibre d’autoajuda, sinó un assaig l’objectiu del qual és contribuir, des de la ciència i la neurociència, al fet que ens puguem comprendre una mica millor.» David Bueno

David Bueno

(Barcelona, 1965) és un conegut investigador i divulgador científic que col·labora habitualment amb mitjans com El Punt Avui, el Diari Ara o el setmanari La República. És doctor en biologia, professor i investigador a la Secció de Genètica Biomèdica, Evolutiva i del Desenvolupament i director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST de la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria, centrada en la genètica del desenvolupament, la neurociència i la seva relació amb els processos educatius, s’ha desenvolupat principalment a Barcelona, però també ha estat investigador a la Universitat d’Oxford. Ha publicat seixanta articles científics i és autor de vint llibres d’assaig i divulgació. El 2010 va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica, el 2018 el Premio Magisterio per la seva contribució a la neuroeducació i el 2019 la Distinció del Claustre de Doctors de la UB per la seva contribució a la divulgació científica.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: