Ara Llibres | Catàleg | Com el temps
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Com el temps
Autoria:

Jenny Offill

Traducció:

Yannick Garcia

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

26/10/2020

ISBN:

9788417918347

Format:

14 x 22 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Com el temps

Jenny Offill

Un retrat quotidià i poderós sobre el món d’avui, i un crit d’alerta carregat d’humor que ens fa adonar que la urgència del nostre planeta és també la nostra.

Lizzy Benson alterna la seva feina com a bibliotecària amb la de respondre les estranyes preguntes que arriben al podcast sobre el clima i la fi del món que ha fet popular la seva antiga professora. Illes que suren al mar, la desextinció dels mamuts, viure la fi del món a Nova Zelanda... Mentre mira de trobar el sentit de tot plegat, ajuda el seu germà a refer la seva vida, fa classes de meditació i s’escapoleix de les mares de l’escola del seu fill, sospira per trobar una mica de temps per a ella. Un encaix difícil però no impossible, que resulta tan còmic com conegut. Només
quan el seu marit i el seu fill marxin de vacances, trobarà la lucidesa i la capacitat de seducció que solia tenir.

Com el temps és l’expressió que fem servir per descriure un estat d’ànim tan canviant com els núvols i incert com el futur, i també és el títol d’aquesta novel·la que uneix amb mestria les peces d’un món fragmentat. L’aclamada Jenny Offill recull les inquietuds d’un planeta en ebullició a través d’un personatge que s’ho mira amb el sarcasme de qui se sent fora de tot i fa equilibris per encaixar-hi.

«La feina va bé, però sembla que s’acosta la fi del món.»

Què n'han dit?

«Només una escriptora com Jenny Offill, genial i brillant, és capaç de fragmentar la realitat en peces literàries. Els trossos de món que ens lliura l'autora nord-americana són com miralls en miniatura que tornen el reflex del que som i de el lloc que habitem.» Inés Martín (ABC)

Jenny Offill

(Massachusetts, 1963) és professora al Brooklyn College, Columbia University i Queens University. La seva primera novel·la, Last Things (1999), va quedar finalista del guardó de LA Times. També, juntament amb Elissa Schappell, és coeditora de dues antologies d’assaig i autora de diversos llibres per a nens. Departament d’especulacions és la seva primera novel·la traduïda al català.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: