Ara Llibres | Catàleg | El perfum
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El perfum
Autoria:

Patrick Süskind

Traducció:

Judith Vilar

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

02/11/2020

ISBN:

978841791823

Format:

14 x 22 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

272

El perfum

Patrick Süskind

A la venda a partir del 02/11/20

El clàssic contemporani que continua fascinant, commovent i aterrint a parts iguals lectors de totes les generacions en traducció revisada i actualitzada.


L’olfacte és l’únic dels cinc sentits que mai no descansa. En els suburbis miserables del París del segle xviii neix Jean-Baptiste Grenouille, un infant sense olor però amb un do innat: un olfacte prodigiós. Orfe i abandonat de mà en mà com una càrrega, creix embadalit amb les aromes i les fetors de la capital francesa i treballa d’aprenent d’un cèlebre perfumista que li ensenya el noble art de mesclar olis i herbes exquisides. Però el geni de Grenouille aviat esdevé insaciable i el converteix en un jove fosc i sinistre que persegueix la fórmula més poderosa que mai ha existit: el perfum capaç de provocar el desig de qualsevol persona.

El perfum, una de les novel·les europees més importants del nostre temps, és la història d’un assassí. Però és molt més que això. La ploma exquisida i inquietant de Patrick Süskind excava en l’eterna necessitat de ser estimat i ens proposa, en aquest fenomen internacional carregat de sensualitat, un descens als abismes més trbadors de l’esperit humà. Un thriller obscur. Una narració inoblidable.

«Un cop dins seu, la flaire anava directament al cor i allà decidia categòricament entre l’acceptació i el menyspreu, el fàstic i el plaer, l’amor i l’odi. Qui s’apoderava de les olors, s’apoderava del cor dels homes.»

Patrick Süskind

Va néixer l’any 1949 a Ambach, una localitat a la riba del llac bavarès de Starnberg. Va estudiar història medieval i moderna a Munic i Ais de Provença. Després d’acabar la carrera es va guanyar la vida escrivint guions. A banda d’El perfum, esdevingut un clàssic modern, entre els seus llibres cal destacar el monòleg teatral El contrabaix i el relat El combat (il·lustrat per Jean-Jacques Sempé i publicat també a Amsterdam Llibres). Les obres de Patrick Süskind s’han traduït a més de cinquanta llengües.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: