Ara Llibres | Catàleg | T'estimo fins a l'horitzó
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
T'estimo fins a l'horitzó
Autoria:

Mari Fouz, Roc Casagran

Gènere:

Llibre il·lustrat

Data de publicació:

09/03/2021

ISBN:

9788417918453

Format:

21 x 24 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

48

Tags: Literatura infantil, Drets humans, Migracions

T'estimo fins a l'horitzó

Mari Fouz, Roc Casagran

Un viatge per descobrir què s’amaga al final de l’horitzó: una aventura que, passa a passa, va omplint la motxilla vital de la protagonista, i també la dels petits lectors, de valors com l’amistat i la solidaritat.

L'horitzó és el somni que volem fer realitat. És una meta, un objectiu, un amic que ens crida i ens atreu. L'Aran vol saber què s'hi amaga, a l'horitzó, i inicia un llarg viatge. Amb la complicitat del seu avi i la companyia d'una bona colla de nous amics, viurà aventures impensables i coneixerà el valor de l'autèntica solidaritat. 

L'escriptor Roc Casagran i la il·lustradora Mari Fouz han unit els seus talents i les seves sensibilitats per explicar-nos una bella història d'amistat, complicitat i somnis compartits. Una invitació a fer camí. Perquè, a cada pas, omplim la vida. És per això que l'horitzó és tan lluny.

«Ben d’hora ben d’hora, en aquell moment en què tot és possible i tot està per fer, l’Aran va sortir de casa amb una motxilla només a mig omplir: l’esperava l’horitzó.

Horitzó rima amb emoció.

I amb il·lusió.

I amb cançó.

I l’Aran cantava mentre començava la caminada i deixava el poble enrere.»

Què n'han dit?

«Moltes gràcies per escriure i il·lustrar aquesta meravella. No tinc paraules. Quines picades d'ullet més boniques.»
—Enric Lozano

«Un conte sobre la valentia, la col·laboració, l’amistat i l’amor. Ple de referents per als petits i per als grans que l’explicaran.»
— Laia Morral

«Una fantasia de conte!»
— Mireia Vives

«Una història sobre somnis, amistat, empatia i solidaritat amb picada d’ullet a l’actualitat
— Ara Criatures

«És pel meu fill, però no puc evitar llegir-lo jo!»
— Diana Ballart

«Mari Fouz ha sabut copsar la màgia de la història narrada i dotar-la de tocs d’humor que faran les delícies dels infants i dels que ja no ho siguin tant però en mantinguin l’esperit.»
— Pere Martí i Bertran (Eix Diari)

«Espurnes d’aquest esperit obert, aventurer, somiador que tan bé ha sabut reflectir en Roc Casagran en aquesta rondalla carregada de tendresa.»
— Pere Martí i Bertran (Eix Diari)

Mari Fouz

(Cornellà de Llobregat, 1988). És il·lustradora i dissenyadora gràfica. Treballa principalment com a il·lustradora de premsa i editorial, i també ha publicat com a il·lustradora infantil. Exerceix de professora d'il·lustració i disseny. Conviu amb 4 gats i col·lecciona i adora els còmics.

Vegeu tots els seus llibres >

Roc Casagran

(Sabadell, 1980) és professor i escriptor. Ha publicat llibres de poemes com Els carrers de les fàbriques (Premi Martí Dot, Viena, 2002) o Trènicament trennificats (Emboscall, 2005). També és l’autor de les novel·les Austràlia (Premi Pin i Soler 2007, Columna), Un ós pan­da al pas zebra (Columna, 2011), Ara que estem junts (Co­lumna, 2012),  L’amor fora de mapa (Sembra Llibres, 2016) i Direm nosaltres (Amsterdam, 2018). 

Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació (El Punt, Ara, La Directa, Catalunya Ràdio, Nació Digital, Catalunya Ràdio...). Fa recitals de poesia arreu del país, de vegades sol, de vegades acompanyat d’altres poetes. I viu. Sobretot viu.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: