Ara Llibres | Catàleg | L'armadura del rei
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'armadura del rei
Colecció:

Pausa

Autoria:

Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera, Eider Hurtado

Traducció:

Octavi Gil Pujol

Gènere:

Actualitat, Política

Data de publicació:

15/03/2021

Edició:

segona

ISBN:

9788417804831

Format:

21 x 14

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

240

Tags: Espanya, Periodisme , Política

L'armadura del rei

Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera, Eider Hurtado

Tres periodistes amb llarga experiència. Totes les fonts confidencials. Una investigació necessària i de gran impacte.

El rei va nu i tothom ho sap. L'armadura política, mediàtica, econòmica i judicial que es va construir a mida de Joan Carles I durant la Transició, i que va brillar amb tots els galons la nit del 23-F, cau a pedaços. Blindada durant més de quaranta anys per les més altes estructures de l'Estat, la monarquia espanyola viu els seus moments més baixos. Com s'ha arribat a aquest punt de desgast i descrèdit? Qui hi havia rere aquesta cuirassa que semblava indestructible? Per què ja no se sustenta?

Tres periodistes de diversos mitjans han compartit informació inèdita i fonts fins ara silenciades per explicar tota la veritat sobre els Borbó. Més de cent entrevistes exclusives amb alts càrrecs en exercici, amics i confidents del monarca emèrit, i declaracions de personalitats de l'àmbit de la política, l'empresa i els mitjans de comunicació basteixen una crònica periodística rigorosa i exhaustiva. Un relat de responsabilitat col·lectiva. Una lectura indispensable.

Amb el suport del Departament de Cultura

«Calia pagar el peatge de la inviolabilitat del rei i l'acceptació del seu comportament censurable en favor de l'estabilitat democràtica? Quins cadàvers tenen a l'armari, els socialistes, per alinear-se amb una dreta radical en la defensa de la Corona? Arribarà Elionor al tron? El llibre exposa amb tota la seva cruesa les misèries humanes d'un rei que feia el que li donava la gana en un Estat la missió del qual era protegir-lo.»

Què n'han dit?

«Hi ha tanta tralla, en aquest llibre, que em fa impressió!»
Roger de Gràcia

«Aporta moltes pistes sobre la història recent de la monarquia
Pep Martí (Nació Digital)

«Cal felicitar els autors pel rigor i la valentia
Gerardo Pisarello

«Una lectura absorbent. La dissecció minuciosa i precisa de l'armadura que ha transformat un ciutadà espanyol en un Aquil·les invulnerable.»
Joan Bosch, autor de Moments estel·lars de Catalunya

Albert Calatrava

(Barcelona, 1976) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és el delegat a Madrid de TV3 i de Catalunya Ràdio. Des de 2001 ha centrat la seva activitat periodística a la capital espanyola compaginant la cobertura de l'actualitat política amb la de tribunals. Col·labora amb diferents programes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Vegeu tots els seus llibres >

Ana Pardo de Vera

(Lugo, 1974) es va llicenciar en Filologia Hispànica i va cursar posteriorment un màster en Mitjans de Comunicació. Ha treballat en diversos mitjans com Diario 16, La Voz de Galicia, Tiempo o El Siglo de Europa i ha col·laborat amb diverses ràdios i televisions. Durant el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero va ser assessora de Comunicació en els ministeris de Defensa, Indústria, Turisme i Comerç i Vicepresidència de Política Territorial. Del 2016 fins al 2019, va dirigir el diari digital Público, del qual és, actualment, la seva directora corporativa i de Relacions Institucionals.

Vegeu tots els seus llibres >

Eider Hurtado

(Santurtzi, 1982) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat del País Basc. Treballa com a periodista a ETB. Ha estat directora i presentadora del programa de reportatges 360 grados. Va començar la seva carrera a la ràdio, passant pels micròfons de Radio Euskadi i Onda Vasca, amb especial seguiment de l'actualitat política. En els últims anys, s'ha dedicat al periodisme d'investigació.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: