Ara Llibres | Catàleg | Pegasus
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Pegasus
Autoria:

Roger Torrent

Gènere:

Actualitat, Política

Data de publicació:

06/04/2021

Edició:

primera

ISBN:

9788417804800

Format:

22 x 15

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

216

Tags: Espanya, Política , Intriga , Catalunya, Independència

Pegasus

Roger Torrent

Una investigació periodística internacional fa saltar totes les alarmes: el president del Parlament de Catalunya ha estat espiat. Un cas verídic que es llegeix com un thriller.

6 de juliol. Dilluns. 11.42h. Un correu inquietant entra a la bústia del gabinet del Parlament. El periodista que l’envia desvela que el president, Roger Torrent, ha estat víctima de ciberespionatge: el seu mòbil ha estat infectat per un programa anomenat Pegasus. Es destapa així una trama de conspiració que no coneix fronteres i que ens demostra com de vulnerables podem ser quan violen la nostra intimitat.

Des del desert d’Israel a Sillicon Valley passant per Mèxic i el Canadà, aquest relat ple d’acció, intriga i girs inesperats, ens submergeix en l’ala oest del Parlament i ens alerta de l’impacte de la tecnologia en les nostres vides. Mòbils intervinguts, escoltes il·legals, dispositius de vigilància permanent, hackers a sou, serveis d’intel·ligència, comissions governamentals secretes, organitzacions de contraespionatge, magnats de les tecnologies… Tots els ingredients de les millors ficcions tenen un paper clau en aquesta història real. Qui voldria posar en marxa un complot d’aquesta magnitud? Sens dubte, algú que sap molt bé que la informació és poder.

Què n'han dit?

«Espionatge, conjures internacionals, sinistres vigilants... Els ingredients d’una novel·la d’acció ben real
Josep M. Fonalleras

«No la podreu parar de llegir!»
Empar Moliner

«Una història increïble explicada com si fos una novel·la.»
Guillem Terribas

«El domini del temps i la dosificació de la informació fan d’aquest thriller un torrent vertiginós
Marc Pastor

«Un text molt interessant sobre l’espionatge polític
Ferran Torrent

Roger Torrent

(Sarrià de Ter, 1979) va esdevenir el quinzè president del Parlament de Catalunya l'any 2018. Es va llicenciar en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i va obtenir un màster en estudis territorials i urbanístics per la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra. Va ser alcalde de Sarrià de Ter entre el 2007 i el 2018. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya amb les candidatures de Junts pel Sí i ERC. Pegasus és el seu primer llibre.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: