Ara Llibres | Catàleg | Les habitacions tancades
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les habitacions tancades
Autoria:

Anna Tortajada

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

15/06/2008

ISBN:

9788492406517

Format:

15 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

166

Les habitacions tancades

Anna Tortajada

Anna Tortajada, una escritpora de prestigi amb èxits de venda espectaculars, planta cara a la mort a Les habitacions tancades, una novel·la esfereïdora que et deixarà sense alè.

L'amàlia és violoncel·lista i té una vida aparentment feliç fins que la seva filla Laura, de només set anys, mor de manera sobtada, una 'casualitat tràgica'. La vida de l'Amàlia es desmunta com un castell de cartes. Es vol morir, però no n'és capaç i, a poc a poc, anirà reconstruint la seva vida al mateix temps que coneixerà els secrets que amaguen els seus familiars més propers.

Anna Tortajada

Anna Tortajada és escriptora i ha treballat durant molts anys com a traductora de l’alemany al català i al castellà de textos tècnics i literaris. Com a escriptora ha conreat diversos gèneres: la novel·la juvenil, amb quatre títols publicats; alguns contes per a nens i nenes, i un conte per a totes les edats. Ha publicat novel·les de viatges tot i que ella en diu ‘de denúncia’: El crit silenciat, Filles de la sorra, i Per fi, Brasil (amb la col·laboració de Natza Farré). I també ha conreat la novel·la històrica amb Crònica d’una reina i La dama. A banda d’escriure, col·labora amb diversos mitjans de comunicació, fa xerrades i participa en activitats de foment de la lectura. És autora de Les habitacions tancades, publicada per Amsterdam (2007) i La filla de l'hostalera (2010).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: