Ara Llibres | Catàleg | La tercera verge
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La tercera verge
Colecció:

Biblioteca Fred Vargas

Autoria:

Fred Vargas

Traducció:

Natxo Morera de la Vall

Gènere:

Novel•la negra

Data de publicació:

15/10/2018

ISBN:

9788416743735

Format:

220 x 140 mm.

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

372

La tercera verge

Fred Vargas

El misteri que envolta l’aparició de dos cossos degollats al barri de la Chapelle de París porta el comissari Adamsberg a associar-se amb una antiga coneguda seva, la doctora Lagarde, la forense més prestigiosa del país. Però els problemes, al llindar dels afers personals i els professionals, enterboleixen l’horitzó del comissari. El nou tinent de la Brigada, en Veyrenc, pirinenc igual que ell, apareix com una amenaça i un competidor capaç de qualsevol cosa. La Brigada està inquieta. Adamsberg calla.

Mentrestant, lluny de París, als boscos de Normandia, algú s’acarnissa amb els cossos dels animals més nobles de la regió, els majestuosos cérvols de banyes de set puntes. Els vilatans saben que una profanació d’aquest tipus no pot ser obra de cap caçador. El curs de les aigües, que Adamsberg s’estima més quietes, s’accelera i forma un remolí d’una potència inaudita que portarà el comissari a enfrontar-se amb els fets més obscurs del seu passat i a Fred Vargas a signar una de les seves millors novel·les.

 

«Les seves víctimes estaven previstes des de feia molt de temps, el temps i el tipus d’execució estaven decidits fins als més mínims detalls. La tercera verge ja estava condemnada per endavant.»

Fred Vargas

(París, 1957). Experta en història i arqueologia, l’originalitat i l’estil únic de les seves novel·les l’han consagrada arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea. Amsterdam Llibres ha publicat, fins ara, sis de les seves millors novel·les: L’home dels cercles blaus, La tercera verge, Un lloc incert, L’exèrcit furiós, Temps de gel i Quan surt la reclusa, totes protagonitzades pel llegendari comissari Adamsberg. Mereixedora de nombrosos premis de prestigi, recentment li ha estat atorgat el premi Princesa d’Astúries.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: