Ara Llibres | Catàleg | Guia de restaurants i cases de menjar de Catalunya
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Guia de restaurants i cases de menjar de Catalunya
Autoria:

Julià Peiró

Data de publicació:

15/11/2007

ISBN:

9788496767478

Format:

15 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

352

Guia de restaurants i cases de menjar de Catalunya

Julià Peiró

La guia de restaurants i cases de menjar és una guia diferent que us permetrà descobrir els restaurants senzills i honestos que no surten mai a cap guia. Per visitar-los tots, l'autor ha recorregut 35.000 quilòmetres amb cotxe per arribar als racons més curiosos de Catalunya. Comarca a comarca, tot destacant les especialitats de temporada i els sabors més característics de cada territori. Per menjar bé i a un preu raonable tots els dies, sigueu on sigueu.

Julià Peiró

Ha escrit centenars de reportatges per a diaris i revistes, ha fotografiat els homes i sobre tot les dones més populars, i ha ajudat a la bona digestió dels sis, o set milions de catalans amb programes televisius seriosament frívols sobre el món de la nit i les cases dels famosos.

Fa dos anys va publicar Anys de pit i cuixa, la crònica golfa de la transició, on recupera els seus articles publicats sobre tot a El Periódico, Catalunya Express i la Guía del ocio en els cinquanta mesos que van seguir a la mort de Francisco Franco.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: