Ara Llibres | Catàleg | Maleïts amics
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Maleïts amics
Autoria:

Roger de Gràcia

Data de publicació:

15/06/2008

ISBN:

9788496201231

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

Maleïts amics

Roger de Gràcia

Roger de Gràcia s'ha adonat que aviat farà 30 anys, 30 anys!! I ara ja és hora de prendre decisions, de saber què es vol i què no: ¿Què faràs, ciències o lletres?, ¿T'agrado jo o t'agrada ella? ¿L'entrepà de mortadel·la, amb olives o sense? ¿I els amics, realment els escollim nosaltres? Roger de Gràcia vol decidir quins amics han de seguir a la seva vida i quins no.

Mentre organitza una gran festa per fer-ho, reflexiona sobre l'amistat deixant-se aconsellar: Salvador Giner, Maruja Torres, Isabel Coixet, Júlia Otero o Leo Bassi, entre d’altres, li aporten la seva visió per prendre la gran decisió.

Roger de Gràcia

(Barcelona, 1975) és periodista, i ha treballat de guionista i presentador en diferents mitjans, com Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona, RAC 1 i TV3. Ha tingut altres feines, com ara agent de salut a la Secretaria General de Joventut i, fins i tot, repartidor de catifes en una tintoreria de barri. Caçadors de paraules (2007) i Maleïts amics (2008) són les seves publicacions anteriors a Ara Llibres.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: