Ara Llibres | Catàleg | L'art de citar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'art de citar
Autoria:

Néstor Luján

ISBN:

9788496201156

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

L'art de citar

Néstor Luján

L'art de citar és un llibre imprescindible per conèixer i entendre l'obra de Néstor Luján, un dels intel·lectuals més compromesos amb la tradició humanística de la nostra història moderna. Els bons costums, la celeritat de la vida, els efectes del riure, la nostàlgia d'un bon cafè, les bones maneres, el plaer de la lectura dels clàssics, els personatges històrics i els escriptors més entranyables per Luján desfilen per aquestes pàgines que són també l'homenatge a un home optimista per voluntat, mirall d'un temps i una tradició.

"Em permetré continuar citant al fil de les meves lectures, els meus records i les meves emocions literàries. Perquè crec que el lector és mereixedor d'aquests autors que corfirmen o il·luminen idees i conceptes, oportunament, amb claredat infinita".

Néstor Luján

Néstor Luján (1922 - 1995) va començar la seva carrera periodística a Destino el 1943. Va escriure sobre moltes coses, però va cultivar amb especial èxit la crítica taurina i municipal, l'article gastronòmic i el reportatge històric. Director de Destino entre 1958 i 1975, en democràcia, va dirigir Historia y vida, i va ser columnsita de La Vanguardia, El Observador, l'Avui i Jano. Més tard, va escriure algunes novel·les que van ser premiades, com La Rambla fa baixada (Premi Ramon Llull, 1994) o Els fantasmes de Trianon (Premi Sant Jordi, 1995).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: