Ara Llibres | Catàleg | Itinerari recomanat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Itinerari recomanat
Autoria:

Josep Maria Fonalleras

Data de publicació:

15/12/2003

ISBN:

9788496201064

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

224

Itinerari recomanat

Josep Maria Fonalleras

El llibre que teniu a les mans és un llibre diferent, una proposta única i original d'un dels autors més admirats de la literatura catalana actual. A Itinerari recomanat només hi trobareu un camí possible, un recorregut apassionat, un trajecte fàcil, un viatge d'anada i tornada suggerit per Josep M. Fonalleras en què la literatura, l'art i la gastronomia, el futbol, el cinema, la família, els records personals i el món en general com a espectacle s'encadenen, sorprenentment, en un itinerari que, a través de les consideracions més lúcides, sempre convida a la reflexió.

"És el viatge del columnista que s'atura en llocs concorreguts i que fa la foto habitual, i també el viatge del que es deixa sorprendre per racons ben poc transitats i quasi desconeguts".

Josep Maria Fonalleras

(Girona, 1959) Ha publicat diversos llibres de narrativa, entre els quals trobem Llarga vista (2003) i Sis homes (2005), i reculls d’articles d’opinió, com Un sofà a la riba (1987), Interior de balena (1991), Itinerari recomanat (Ara Llibres, 2003) i Un any de divorciat (Ara Llibres, 2007). Entre les seves novel·les destaquen La millor guerra del món (1998) i August i Gustau (2001). També ha conreat la literatura infantil: Gertrudis i els dies (2003) i Les galetes del Saló de Te Continental (2007). Ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva carrera, com el Just M. Casero, el Ciutat de Palma, l’Octavi Pellissa, el Vaixell de vapor i el Premi de la Crítica Serra d’Or. Actualment és columnista dels diaris El Periódico i El Punt Avui.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: