Ara Llibres | Catàleg | Parla'm i seré feliç
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Parla'm i seré feliç
Autoria:

Lluís Pastor

ISBN:

9788492406920

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

112

Parla'm i seré feliç

Lluís Pastor

Constantment comuniquem, però... Sabem quins ressorts podem moure per provocar empatia, amor o rebuig? Per què és tan important tocar-nos (o no) o despertar la parella amb un somriure i un “bon dia”? Per què és lleig mentir? Per què ens incomodem tant en coincidir amb un veí a l’ascensor?

En aquest amè i apassionant text Lluís Pastor posa de manifest, amb exemples tan propers com sorprenents que..., tot és comunicació, i que nosaltres tenim en la nostra actitud comunicativa la clau que pot obrir o tancar totes les portes.

Lluís Pastor

Lluís Pastor (Barcelona, 1968) és fonamentalment professor de Comunicació i seguidor dels sofistes. Doctor en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i titulat en Direcció d’Empreses per IESE, ha exercit de directiu i ha fet i fa de professor a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat Ramon Llull. Actualment també dirigeix els estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha escrit, entre d’altres llibres, Retòrica Exprés (2007), Escriptura sexy (2008), Parla’m i seré feliç (2008) i Si un lleó entrés en uns grans magatzems (2010).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: