Ara Llibres | Catàleg | La Trobada
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La Trobada
Autoria:

Anne Enright

Traducció:

Nausica Solà

Data de publicació:

04/09/2008

ISBN:

9788492406876

Format:

14,8 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

240

La Trobada

Anne Enright

Fenomen editorial de l'any, La trobada, guanyadora del prestigiós premi Man Booker 2007, ha permès al món descobrir una de les veus literàries més singulars que han sorgit d'Irlanda en els últims anys.
El clan Hegarty es reuneix a Dublín arrel de la sobtada mort d'en Liam, un dels dotze germans d'una família profundament esquerdada pels danys i els ressentiments del passat. Veronica rememora la relació amb el seu germà Liam, a qui l’única una complicitat especial, tot resseguint la fina línia d'enganys, secrets i traïcions que, a través de tres generacions, han marcat els membres de la constel·lació familiar.

Una novel·la evocadora, elegant, directa i plena d'humor i girs inesperats que sorprendrà a tots els qui esperen trobar un drama familiar clàssic.

Anne Enright

(Dublín, 1962) És una autora de quatre novel·les i dos llibres de relats, pels quals ha estat guardonada amb nombrosos premis literaris. El premi Man Booker i La trobada, traduïda a 31 llengües, l'han catapultada a l'esfera internacional i l'han consolidada com una de les autores contemporànies més interessants del moment.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: