Ara Llibres | Catàleg | El Camí del líder
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Camí del líder
Autoria:

Laurens Van Den Muyzenberg, Sa Santedat el Dalai-lama Tenzin Gyatso

Traducció:

Marion Coderch

Data de publicació:

04/09/2008

ISBN:

9788492406814

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

208

El Camí del líder

Laurens Van Den Muyzenberg, Sa Santedat el Dalai-lama Tenzin Gyatso

El camí del líder és una mirada tan agradable com profitosa a la vida i a les idees d'un dels líders més influents del món. El llibre és el producte d'una dècada de converses i debats entre un conseller delegat de renom internacional i el cap de l'estat i líder espiritual del Tibet, i sorgeix de la trobada de dos mons: el mercat global i el budisme. A primera vista, la combinació de negocis i budisme pot semblar poc encertada. Però si mirem més de prop les millors pràctiques empresarials i els principis budistes, veurem que tant les unes com els altres donen importància a l'habilitat de prendre les decisions adequades i de dur a terme les accions correctes. Amb excercics pràctics i exemples extrets de la vida real, El camí del líder guia el lector per una ruta progressiva: primer ensenya l'art de prendre les decisons adequades, després tracta la qüestió del lideratge de les organitzacions, per acabar aplicant nous principis a la visió de temes tan vitals com la pobresa, la sostenibilitat, la diversitat cultural i la responsabilitat ecològica.

Laurens Van Den Muyzenberg

És un consultor d'empreses de renom internacional que ha viscut i ha treballat al Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia, Països Baixos, Suècia, Dinamarca, Estats Units, Xile, Bahrain, Índia i Japó. Parla set llengües. Els projectes que ha desenvolupat es dediquen a la millora de l'autoritat corporativa i del rendiment dels alts càrrecs directius.

Vegeu tots els seus llibres >

Sa Santedat el Dalai-lama Tenzin Gyatso

És un dels líders més coneguts del món. Ha estat cap del govern tibetà a l'exili i guia espiritual del Tibet durant més de cinquanta anys. Sa Santedat va rebre el Premi Nobel de la Pau l'any 1989 en reconeixement de la seva lluita per la pau i la seva implicació en els problemes ecològics globals. Més recentment, el 2007, re rebre la Medalla d'Or del Congrés dels Estats Units, el guardo civil més prestigiós del país, per la seva defensa dels drets humans.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: