Ara Llibres | Catàleg | El millor lloc del món és aquí mateix
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El millor lloc del món és aquí mateix
Autoria:

Care Santos, Francesc Miralles

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

09/10/2008

ISBN:

9788493660345

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

El millor lloc del món és aquí mateix

Care Santos, Francesc Miralles

L'Iris està destrossada per la mort dels seus pares. Una tarda grisa en què el món sembla no tenir cap sentit ensopega amb un cafè del qual penja un rètol que diu "El millor lloc del món és aquí mateix". Decideix entrar-hi i allà coneix en Luca, amb qui conversarà durant sis tardes seguides en diferents taules on succeeixen coses meravelloses.

Entre aromes de xocolata, l'Iris s'enamora d'en Luca fins que el setè dia no apareix pel cafè. Aleshores comença una cerca que i desvelarà un passat enigmàtic i li capgirarà la vida, i també la visió del món.

Care Santos

(Mataró 1970) És escriptora i periodista. Ha guanyat alguns dels més importants premis de literatura per a joves, terreny en el que compta amb milers de lectors. Entre les seves novel·les per a adults destaca La muerte de Venus (Finalista del Premi Primavera 2007)

Vegeu tots els seus llibres >

Francesc Miralles

És periodista de psicologia i espiritualitat. La seva novel·la Amor en minúscula s’ha traduït a 23 llengües. Actualment treballa en la divulgació de la filosofia Ikigai per a la vida quotidiana a través de xerrades i tallers pràctics. Ha publicat a Ara Llibres Barcelona romàntica (2004), Catalunya romàntica (2006), Jet lag (2006), El laberint de la felicitat (2007), L’autoajuda al descobert (2006) i Un cor ple d’estrelles (2006). També ha publicat a Amsterdam les novel·les El millor lloc del món és aquí mateix (2008), Tant de bo fossis aquí (2009) i Wabi-sabi (2014).

www.francescmiralles.com
@frmiralles

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: