Ara Llibres | Catàleg | Les 13 claus de la sort
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les 13 claus de la sort
Autoria:

Xavier Gabriel

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

20/11/2008

ISBN:

9788492406746

Format:

15,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Les 13 claus de la sort

Xavier Gabriel

La il·lusió i l'optimisme et faran tocar le estrelles, complir un dels teus mil somnis possibles. Quan hagis triomfat, algú et dirà que has tingut sort. Dóna-li la raó, però no te'l creguis. Si has guanyat és perquè vas treure el cap al precipici sense por de fer-ho malament (o massa bé). No vas confiar en res més que en la teva intuïció, perquè mai no has esperat res de ningú, perquè volies saber què significa rebre-ho tot d'un mateix. Ho seguiràs aconseguint!

Llavors descobriràs, com vaig fer jo, que la sort no existeix.

 

Xavier Gabriel

Xavier Gabriel Lliset (Sort, 1957) és el loter més famós del món, a més d'un emprenedor polifacètic i transgressor. Després d'introduïr-se en sectors relacionats amb la joieria, la banca l'hosteleria i la construcció, va crear la primera empresa d'esports d'aventura d'Espanya i va viatjar a l'Amazones, d'on van sortir importants espots de televisió i sèries documentals. Després va fundar la seva gran il·lusió, La Bruixa d'Or, l'administració de loteria més important de l'Estat.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: