Ara Llibres | Catàleg | Losantos contra Rajoy
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Losantos contra Rajoy
Autoria:

Gerard Malet

Gènere:

Actualitat

ISBN:

9788492406968

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

128

Tags: Periodisme , Política

Losantos contra Rajoy

Gerard Malet

«Qué espectáculo de vileza es el que estamos viendo en el Partido Popular! Reconozco que jamás pude imaginar que Rajoy albergaba tanta capacidad para el mal, tanta mezquindad, tanta doblez como la que está exhibiendo.»
La mañana, Federico Jiménez Losantos, 22 de mayo de 2008.

«El PP se está desangrando a chorros y el que no lo quiera ver es que es imbécil, mejor dicho, es que es progre.»
La mañana, Federico Jiménez Losantos, 6 de mayo de 2008.

«Rajoy ha entrado ya en un proceso de delirio, es decir, si yo fuera su familia le buscaría una atención profesional; o sea, este hombre no está en sus cabales. He visto suicidas con más aprecio a la vida.» La mañana, Federico Jiménez Losantos, 26 de mayo de 2008.

«Bueno, ya saben ustedes que a mi esto del centrismo me toca las narices, me parece la prueba de que Maricomplejines no tiene remedio.»
La mañana, Federico Jiménez Losantos, 26 de mayo de 2008.

Gerard Malet

Gerard Malet va néixer a Tàrrega l’últim dia de l’any 1980. És llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Després d’estudiar un màster en Edició, ha impartit classes de Teoria Literària a la Universitat de Lleida i actualment treballa com a freelance en el sector editorial.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: