Ara Llibres | Catàleg | El camí del son
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El camí del son
Autoria:

Eduard Estivill, Yolanda Sáenz de Tejada

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

20/11/0008

ISBN:

9788492406777

Format:

13 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

136

Tags: Coneixement , Pràctic

El camí del son

Eduard Estivill, Yolanda Sáenz de Tejada

Dormir bé és possible amb El Camí del Son.

L'especialista en medicina del son Eduard Estivill i l'escriptora i creatiu Yolanda Sáenz de Tejada proposen una sèrie de nou passos que porten a dormir bé, fins i tot a aquelles persones que treballen en horari nocturn. Des que ens llevem fins que ens anem a dormir, són nou propostes senzilles que ens ajudaran a no tan sols a dormir millor, sinó a tenir una vida més sana i equilibrada.

Eduard Estivill

Eduard Estivill és pediatra i neurofisiòleg i dirigeix la Clínica del Don Estivill de l'USP (Institut Universitari Dexeus de Barcelona). Ha esci pediatra y neurofisiólogo y dirige la Clínica del Sueño Estivill del USP (Instituto Universitario Dexeus de Barcelona). Ha escrito numerosos libros de éxito, como Contes per créixer, Juguem!,tode Estivill: guia ràpida per ensenyar als nens a dormir, Receptes per dormir bé, El camí del son o la col·lecció Aprèn amb el Dr. Estivill.

Vegeu tots els seus llibres >

Yolanda Sáenz de Tejada

Yolanda Sáenz de Tejada és dissenyadora i estilista, professió que compagina amb la d'escriptora. Interessada en temes científics d'actualitat, investiga en el camp de la conducta infantil, aplicant el joc com a eina per aconseguir bons hàbits en els nens. El seu primer llibre, A jugar! és un èxit de vendes.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: