Ara Llibres | Catàleg | El Camino del Sueño
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Camino del Sueño
Autoria:

Eduard Estivill, Yolanda Sáenz de Tejada

Gènere:

Actualitat, Creixement personal

Data de publicació:

20/11/2008

ISBN:

9788492406784

Format:

13 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

136

El Camino del Sueño

Eduard Estivill, Yolanda Sáenz de Tejada

Dormir bien es posible: en El Camino del Sueño el especialista en medicina del sueño Eduard Estivill y la escritora y creativo Yolanda Sánez de Tejada proponen una serie de nueve pasos que conducen a dormir bien, incluso a aquellas persona que trabajan en horario nocturno. Desde que nos levantamos hasta que nos vamos a la cama, son nueve propuestas sencillas que nos ayudarán no sólo a dormir mejor, sino a tener una vida más sana y equilibrada.

Eduard Estivill

Eduard Estivill és pediatra i neurofisiòleg i dirigeix la Clínica del Don Estivill de l'USP (Institut Universitari Dexeus de Barcelona). Ha esci pediatra y neurofisiólogo y dirige la Clínica del Sueño Estivill del USP (Instituto Universitario Dexeus de Barcelona). Ha escrito numerosos libros de éxito, como Contes per créixer, Juguem!,tode Estivill: guia ràpida per ensenyar als nens a dormir, Receptes per dormir bé, El camí del son o la col·lecció Aprèn amb el Dr. Estivill.

Vegeu tots els seus llibres >

Yolanda Sáenz de Tejada

Yolanda Sáenz de Tejada és dissenyadora i estilista, professió que compagina amb la d'escriptora. Interessada en temes científics d'actualitat, investiga en el camp de la conducta infantil, aplicant el joc com a eina per aconseguir bons hàbits en els nens. El seu primer llibre, A jugar! és un èxit de vendes.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: