Ara Llibres | Catàleg | Els proverbis
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els proverbis
Autoria:

Miquel de Palol

Data de publicació:

01/09/2003

ISBN:

9788496201040

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

112

Els proverbis

Miquel de Palol

Aquest és un petit esdeveniment: el primer llibre d'aforismes de Miquel de Palol, un llibre provocador i intelligent per entendre millor la nostra política, la societat on vivim, les paradoxes de l'amor i de la vida, el pas del temps.

Escrit amb una prosa impecable i directa, aquest text demostra que la vida, el món, la realitat són immenses constel·lacions de respostes. Només cal saber-hi fer les preguntes adequades. Miquel de Palol, autor d'una de les obres més extenses, originals i admirades de la literatura catalana actual, converteix aquests Proverbis en un dels excercicis de reflexió més lúcids i contundents que s'han fet ens els últims anys sobre el nostre país i el món que ens envolta.

Miquel de Palol

Miquel de Palol (Barcelona, 1953) ha publicat més d'una quarentena de títols dels gèneres més variats: narrativa breu, novel·la, poesia, assaig... Ha estat guardonat amb alguns dels premis més prestigiosos de la literatura catalana, com ara el Carles Riba, i el de la Crítica de Serra d'Or de poesia, d'assaig i novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: