Ara Llibres | Catàleg | La fi dels neocons
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La fi dels neocons
Autoria:

Paul Krugman

Traducció:

Nuria Ventosa, Dolors Selis, Anna Carreras

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

05/02/2009

ISBN:

9788492552610

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

342

La fi dels neocons

Paul Krugman

La fi dels neocons és la història de la política econòmica dels Estats Units des de començaments del segle XX fins a l'actualitat, amb l'objectiu de fer arribar el missatge dels liberals: després d'anys de governs republicans acompanyats d'un creixement econòmic basat en la desigualtat, ha arribat l'hora que el pèndol canviï de sentit.

El punt de vista de Paul Krugman és el d'un liberal convincent i convençut que s'ha convertit en una veu solitària que diu les coses tal com són, unes coses que no només afecten el seu país, sinó que tenen molt a veure amb tots nosaltres i amb els nostres problemes.

Paul Krugman

(Nova York, 1953) és economista, divulgador i periodista. Es va llicenciar en Economia a la Universitat de Yale, després va obtenir un màster en Economia,i posteriorment va esdevenir professor de Yale, de MIT i d'Stanford.

Més endavant va pertànyer al claustre de la Universitat de Princetoon, on actualment és professor d'Economia i Afers Internacionals. És un crític obert i conegut de les polítiques econòmiques i generals de l'administració de George W. Bush. Ha escrit més de dos-cents articles i vint - i un llibres - uns acadèmics i altres de divulgació. El 2008 ha estat guadonat amb el premi Nobel d'economia.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: