Ara Llibres | Catàleg | La maledicció d'Alietzer
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La maledicció d'Alietzer
Autoria:

Annabel Cervantes

ISBN:

9788493660147

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

280

La maledicció d'Alietzer

Annabel Cervantes

Al call de Barcelona apareix una làpida amb una maledicció en hebreu i el dibuix d'una mandràgora. L'epigrafista Eli Ponts serà l'encarregada de desvelar el misteri que amaga l'estranya inscripció i que sembla relacionar-la amb una de les tribus bíbliques d'Israel. Amb l'ajuda d'en Ben Cohen, l'Eli buscarà resoldre l'enigma de la làpida i aviat descobrirà que  no és l'única interessada a fer-ho.

El carrer de Sant Honorat, la baixada de Santa Eulàlia, el carrer de Sant Sever, el dels Banys Nous, són els escenaris per on transcorre aquesta fascinant aventura que a través d'una història de màxim suspens, ens redescobreix el passat jueu de la ciutat.

Annabel Cervantes

Annabel Cervantes Muñoz (Barcelona, 1969) és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i ha guanyat diversos premis literaris, com el IV Premi Pollença de Narrativa per la seva primera novel·la, Ocell de mar endins, publicada al 2008. La maledicció d'Alietzer és fruit de la combinació de les seves dues grans passions: la literatura i l'arqueologia.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: