Ara Llibres | Catàleg | Amb tots vostès...
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Amb tots vostès...
Autoria:

Joan Pera

Data de publicació:

02/04/2009

ISBN:

9788492552641

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

120

Amb tots vostès...

Joan Pera

Ja és aquí el llibre més inesperat i divertit: amb tots vostès, l’inimitable, l’inconfusible… Joan Pera! 

Per primera vegada, l’actor de més èxit del nostre país surt a l’escenari d’un teatre imaginari per explicar-nos a tots nosaltres, els lectors-espectadors, la seva vida... A la seva manera. 

Amb tots vostès… Joan Pera és un monòleg carregat d’humor, tendre i entranyable. El seu naixement, els inicis amb els seus mestres, Joan Capri i Mary Santpere, el teatre, la tele, el doblatge, l’estranya parella amb Paco Morán, la relació amb Woody Allen, la vida en família com a pare de sis fills… 

Un llibre escrit amb el cor a la mà que es llegeix amb un somriure des del començament fins al final.

L’actor Joan Pera ha protagonitzat nombroses obres de teatre, com ara les comèdies El joc dels idiotes, Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes, La extraña pareja o La jaula de las locas, totes amb espectaculars èxits de públic i rècords de permanència als escenaris catalans. Fa doblatge de sèries i pel·lícules (és el doblador de Woody Allen al castellà i al català) i actualment protagonitza la sèrie 13 anys i un dia, a TV3.

Joan Pera

Joan Pera (Mataró, Maresme, 27 de setembre de 1948) és un actor català de cinema i teatre. També treballa com a director i actor de doblatge. Ha treballat tota la seva vida per a l'espectacle, gran part d'ella per al teatre, gairebé sempre dins del gènere de la comèdia, en què ha compartit, durant molts anys, escenari amb l'actor andalús Paco Morán. Algunes de les obres que ha protagonitzat nombroses són El joc dels idiotes, Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes, La extraña pareja o La jaula de las locas, totes amb espectaculars èxits de públic i rècords de permanència als escenaris catalans. Fa doblatge de sèries i pel·lícules (és el doblador de Woody Allen al castellà i al català) i ha protagonitzat la sèrie 13 anys i un dia a TV3.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: