Ara Llibres | Catàleg | Un pas en fals
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un pas en fals
Autoria:

Sofie Laguna

Traducció:

Ferran Ràfols Gesa

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

07/05/2009

ISBN:

9788493687977

Format:

13 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

208

Tags: Intriga

Un pas en fals

Sofie Laguna

"Les estrelles més brillants són a la foscor més profunda"

Una història brutal, de la qual és pràcticament impossible desprendre’s. 

La Hester no ha parlat mai amb cap altre nen ni ha vist el món exterior. La seva única possessió és una Bíblia il·lustrada per a nens que constitueix la base de la seva capacitat d’associació poètica. Els seus companys són la Gata, la cullera, la porta, el pom, l’escombra i l’arbre, que a vegades li diuen el que ha de fer. Una història sovint fosca i terrible, però escrita amb un llenguatge i una imaginació efulgents que il·luminen cada pàgina fins l’arribada d’un final absolutament demolidor. 

El llapis em va parlar suaument mentre dibuixava. Em va dir: "Seré amic teu per tota l’eternitat." Jo li vaig dir: "Què és l’eternitat?" El llapis va respondre: "Un lloc sense parets ni terra..."

Sofie Laguna

Sofie Laguna (Sidney, 1968) és autora d’obres infantils d’èxit internacional, com ara Too Loud Lily. També ha destacat com a intèrpret de papers de nena a la televisió, al teatre i al cinema. Un pas en fals, la seva primera novel·la per a adults, ja compta amb set traduccions i nombrosos elogis de la crítica anglosaxona.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: