Ara Llibres | Catàleg | El joc de De Niro
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El joc de De Niro
Autoria:

Rawi Hage

Traducció:

Ferran Ràfols Gesa

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

10/09/2009

ISBN:

9788493687991

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

232

Tags: Internacional

El joc de De Niro

Rawi Hage

Deu mil bombes cauen sobre Beirut. Una història incendiària i plena de bellesa sobre la Guerra Civil del Líban. Escrita amb ràbia, energia i explosivitat. Imprescindible.

En Bassam i en George observen la ciutat des del cim d’un turó mentre somnien de ser Robert De Niro a El caçador. En un país devastat per la guerra, la temptació d’aconseguir una pistola i sobreviure gràcies al crim i l’extorsió és atractiva, però també ho és la de fugir a l’estranger. La violència, les drogues i les lluites entre bandes els consumeixen per dins, com una bomba de rellotgeria a punt d’explotar.

"Érem lladres i captaires, àrabs calents amb els cabells arrissats... nihilistes amb pistoles i sense compassió"

Rawi Hage

Rawi Hage (Beirut, 1964) va créixer durant la Guerra Civil del Líban. L’any 1992 va emigrar al Canadà, on s’ha format com a escriptor i artista visual i ha treballat de comissari d’exposicions. El joc de De Niro és la
seva primera novel·la, amb la qual ha guanyat nombrosos premis, tot i que el més destacat és l’IMPAC Dublin Literary Award, el guardó més ben dotat econòmicament per a obres escrites en llengua anglesa. La novel·la s’ha traduït a 26 llengües.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: