Ara Llibres | Catàleg | Vint-i-cinc anys i un dia. Reflexions d'un advocat penalista
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Vint-i-cinc anys i un dia. Reflexions d'un advocat penalista
Autoria:

Carles Monguilod

ISBN:

9788492552832

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

336

Vint-i-cinc anys i un dia. Reflexions d'un advocat penalista

Carles Monguilod

En vint-i-cinc anys de carrera, Carles Monguilod les ha vistes de tots colors. I ho pot explicar. L'advocat que ha defensat les causes de l'escriptor Javier Cercas, la farmacèutica d'Olot M. Àngels Feliu o Juan José Moreno Cuenca, El Vaquilla, o les de tants personatges anònims, ara ha decidit posar els seus records negre sobre blanc.

Novel·lesca i apassionant de la primera pàgina a l'última, Vint-i-cinc anys i un dia és l'absorbent crònica judicial dels casos de més projecció pública de l'últim quart de segle, revelada per un dels seus protagonistes més brillants.

Carles Monguilod

Carles Monguilod Agustí, el petit de dos germans, va néixer al Barri Vell de Girona el 13 d'agost de 1958. El seu pare, Enric, era empleat de banca, i la seva mare, Maria, és mestra jubilada. Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona l'any 1983, ha estat professor de dret penal i oratòria a l'Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats. Fa d'advocat penalista. Lector infatigable i culer fidel, gaudeix de qualsevol tertúlia estimulant que es produeixi al voltant d'una bona taula.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: