Ara Llibres | Catàleg | Canciones y cuentos para antes de ir a dormir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Canciones y cuentos para antes de ir a dormir
Autoria:

Eduard Estivill, Montse Domènech

Gènere:

Actualitat, Creixement personal

Data de publicació:

03/12/2009

ISBN:

9788493660277

Format:

22,5 x 22,5

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

128

Canciones y cuentos para antes de ir a dormir

Eduard Estivill, Montse Domènech

¡Mucho más que un libro de cuentos, mucho más que un CD musical!

Con Canciones y cuentos para antes de ir a dormir, el doctor Eduard Estivill nos enseña lo divertido que puede ser cantar y aprender juntos, niños y mayores. Recuperando nuestras canciones de toda la vida, interpretadas por él mismo: El piojo y la pulga, Ratoncito, Mi querida Doris..., y la garantía y los consejos de un auténtico especialista en la salud y la educación de nuestros hijos.

Eduard Estivill

Eduard Estivill és pediatra i neurofisiòleg i dirigeix la Clínica del Don Estivill de l'USP (Institut Universitari Dexeus de Barcelona). Ha esci pediatra y neurofisiólogo y dirige la Clínica del Sueño Estivill del USP (Instituto Universitario Dexeus de Barcelona). Ha escrito numerosos libros de éxito, como Contes per créixer, Juguem!,tode Estivill: guia ràpida per ensenyar als nens a dormir, Receptes per dormir bé, El camí del son o la col·lecció Aprèn amb el Dr. Estivill.

Vegeu tots els seus llibres >

Montse Domènech

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona i especialista en l'atenció psicopedagògica a nens, adolescents i joves.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: