Ara Llibres | Catàleg | Revolució i esperança. Els últims testimonis de la Guerra Civil
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Revolució i esperança. Els últims testimonis de la Guerra Civil
Autoria:

Josep Maria Solé i Sabaté

Data de publicació:

14/01/2010

ISBN:

9788492552955

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

168

Revolució i esperança. Els últims testimonis de la Guerra Civil

Josep Maria Solé i Sabaté

De vegades, les paraules no se les endú el vent. Si es posen negre sobre blanc, les vivències i els records perduren, i ajuden a guanyar la batalla contra l'oblit.

El prestigiós historiador Josep M. Solé i Sabaté conversa amb onze supervivents de la Guerra Civil per extreure'n experiències viscudes des dels dos bàndols i des de punts de vista molt diversos. Protagonitzades per personatges de filiacions polítiques, oficis i procedències diferents, aquestes vivències donen una visió polièdrica del drama de la guerra.

Un document de gran valor històric i profundament emotiu. L'última oportunitat de conèixer nous testimonis sobre la Guerra Civil en les paraules dels últims supervivents.

Josep Maria Solé i Sabaté

Josep Maria Solé i Sabaté (Miralcamp, Lleida, 1950) és un dels historiadors més prestigiosos de Catalunya. Especialitzat en Història Contemporània, concretament en el període de la Guerra Civil, és catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat nombroses monografies i ha dirigit estudis sobre aquest conflicte bèl·lic. També col·labora habitualment amb els mitjans de comunicació. Va ser el primer director del Museu d'Història de Catalunya i és el director científic del COMEBE (Consorci del Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: