Ara Llibres | Catàleg | Vull un mòbil!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Vull un mòbil!
Autoria:

M. Lourdes Fèrriz

Data de publicació:

28/01/2010

ISBN:

9788492552900

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

192

Vull un mòbil!

M. Lourdes Fèrriz

Com educar els nostres fills en les noves tecnologies

La generalització de les noves tecnologies ens ha deixat en fora de joc, lluny d'un món que els nostres fills coneixen molt millor que nosaltres. Aquest llibre ens acosta a les immenses possibilitats de l'ordinador i d'Internet per a l'educació i el coneixement. També ens ajuda a entendre com funcionen les xarxes socials com ara Tuenti o Facebook, els xats, ens aconsella sobre els videojocs més adequats per a cada edat, i sobre tot allò que cal saber per prevenir els riscos del món digital, com ara el ciberbullying, el grooming o les addiccions.

M. Lourdes Fèrriz

M. Lourdes Fèrriz i Adam (Barcelona, 1968) és mestra d'educació infantil i primària en un centre de la ciutat de Barcelona i llicenciada en Ciències Biològiques. És mare de dues filles gràcies a les quals ha viscut de ben aprop la introducció de les noves tecnologies a casa. Ha fet cursos de formació de professorat d'informàtica educativa i col·labora en un projecte d'introducció de les noves tecnologies al seu centre escolar.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: