Ara Llibres | Catàleg | Herois quotidians. Descobreix el valor que tens a dins
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Herois quotidians. Descobreix el valor que tens a dins
Autoria:

Pilar Jericó

Traducció:

Annabel Roca

Data de publicació:

04/02/2010

ISBN:

9788492552672

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

184

Herois quotidians. Descobreix el valor que tens a dins

Pilar Jericó

Tu pots formar part del club dels herois quotidians! Pilar Jericó, l'autora de NoMiedo, traduït a sis idiomes i gran èxit de vendes, revela en aquest llibre com pots vèncer les dificultats de la vida real, encara que no tinguis superpoders.

No és un camí fàcil: com els herois de les llegendes, hauràs d'assumir realitats que potser t'espanten, travessar deserts i nits fosques, superar proves i adquirir noves habilitats fins a concloure l'aventura amb èxit. Però al final del viatge hauràs assolit una riquesa que no es compra amb diners: deixaràs de ser esclau de les teves pors i hauràs après a valorar el que tens, estimar-te sense màscares i gaudir de les petites coses de cada dia. És per això que val la pena que emprenguis l'aventura.

Pilar Jericó

Pilar Jericó és doctora en Organització d'Empreses i llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universidad Autónoma de Madrid. Ha fet estudis d'especialització en estratègia a la Harvard University i en comportament organitzatiu a UCLA (Estats Units). Ha publicat diversos llibres: La nueva Gestión del Talento: construyendo compromiso (2008), el gran èxit NoMiedo en la empresa y en la vida (2006) i Gestión del Talento: Del profesional con talento al talento organizativo (2001).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: