Ara Llibres | Catàleg | El cel és blanc-i-blau. Dani Jarque, 21 històries del 21
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El cel és blanc-i-blau. Dani Jarque, 21 històries del 21
Autoria:

Bruno Alemany, Moisés Llorens

Traducció:

Marta Giménez Mata

Data de publicació:

25/03/2010

ISBN:

9788492907564

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

184

El cel és blanc-i-blau. Dani Jarque, 21 històries del 21

Bruno Alemany, Moisés Llorens

El cel és blanc-i-blau, i encara més des d'aquell 8 d'agost en què se'n va anar sense donar temps als comiats.

La família de Dani Jarque, els amics, els companys d'equip, els rivals al camp el recorden tal com era a través de les seves vivències: un gran futbolista i una persona immensa.

Amb aquestes 21 històries del 21 es ret homenatge a un jugador excepcional del RCD Espanyol que va lluir el braçalet de capità amb l'orgull que només pot sentir algú que ha estimat intensament els colors del club.

Bruno Alemany

Bruno Alemany Santamaría (València, 1983) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Actualment treballa a la Cadena SER i ONA FM, on cobreix habitualment la informació de l'Espanyol. També presenta el programa Carrusel Catalunya a la Cadena SER i ha col·laborat amb televisió (Localia Catalunya).

Vegeu tots els seus llibres >

Moisés Llorens

Moisés Llorens i Todolí (el Poble-Sec, Barcelona, 1973) és diplomat en Comunicació i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona. Redactor del Diari AS des de novembre del 2000, cobreix actualment la informació del FC Barcelona, encara que ha estat lligat durant molts anys a la del RDC Espanyol. També col·labora amb mitjans audiovisuals narrant partits de futbol i ha treballat per Europa Press, Barça TV i la Cadena SER.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: