Ara Llibres | Catàleg | El llibre de la memòria
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El llibre de la memòria
Autoria:

Àngels Navarro

Data de publicació:

11/11/2010

ISBN:

9788492552979

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

El llibre de la memòria

Àngels Navarro

Serveix d’alguna cosa exercitar la memòria? Saps quins són els teus punts febles? Necessites estratègies, tècniques i consells per millorar el rendiment de la teva capacitat de recordar? Els exercicis d’aquest llibre estan adreçats a adults de totes les edats: als més joves us ajudarà a reforçar l’atenció, la concentració i la memòria; als de mitjana edat, a mantenir el rendiment de la vostra memòria en bones condicions, i als més grans, a utilitzar estratègies que permetin compensar els efectes dels petits trastorns de la memòria.

Aquest llibre pretén ser un manual d’ajuda per als lectors que vulguin conèixer els punts febles de la seva memòria, una eina per conscienciar-los de la importància d’exercitar la memòria i les capacitats cognitives i aportar-los diversos processos, estratègies i tècniques per millorar-ne el rendiment.

A part dels exercicis, el llibre conté els principals aspectes teòrics sobre la memòria, així com els mètodes, les tècniques, els recursos i els consells més eficaços i adequats per conservar-la i estimular-la.

Amb el suport de la Fundació Internacional Pasqual Maragall contra l’Alzheimer

Àngels Navarro

és llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia a partir del joc. Té més de cent llibres publicats i traduïts a més de 20 idiomes. El seu darrer repte ha estat construir una biblioteca a la comunitat rural de Palmarin, Senegal, per fomentar la lectura i fer-ne un pilar de creixement de la regió.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: