Ara Llibres | Catàleg | 10/07/10. Jo hi vaig ser
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
10/07/10. Jo hi vaig ser
Autoria:

DDAA

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

30/11/2010

ISBN:

9788492552634

Format:

20 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

192

Tags: Testimonis , Història, Catalunya, Independència

10/07/10. Jo hi vaig ser

DDAA

Jo hi vaig ser. És la frase que tota la vida repetirem cada vegada que algú parli de la manifestació del 10 de juliol del 2010. Aquell dia, un milió i mig de persones vam sortir al carrer per fer sentir la nostra veu: Som una nació. Nosaltres decidim.

Aquest vol ser un llibre històric per a un dia històric. Les millors imatges del 10-J fetes pels mateixos protagonistes d’una jornada inoblidable. Petites històries que aquella tarda, totes juntes, van fer Història, en majúscula.

Per convertir el 10/07/2010, un dia històric, en un llibre històric ha estat indispensable una mescla de tres ingredients: col·laboració, talent i il·lusió. Gràcies a tots vosaltres, que us heu bolcat en el projecte, que ens heu enviat les vostres millors fotografies i que ens heu encomanat la força necessària per tirar endavant un llibre tan especial com aquest.

Volem agrair també la col·laboració especial d'Òmnium Cultural, que en tot moment ha donat suport a aquesta iniciativa editorial.

DDAA

Aquest és un llibre col·lectiu, on hi han participat diversos autors.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: