Ara Llibres | Catàleg | 3.096 dies
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
3.096 dies
Autoria:

Natascha Kampusch

Traducció:

Núria Ventosa i Aïda Cunill

Data de publicació:

02/02/2011

ISBN:

9788492907953

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

248

3.096 dies

Natascha Kampusch

«Ara em sento prou forta per explicar-ho tot sobre el meu segrest»

Natascha Kampusch va néixer el 17 de febrer de 1988 a Viena. Quan tenia deu anys va ser víctima d’un dels segrestos més llargs de la història recent, ja que va durar fins al 2006. El dia que es va escapar, el seu segrestador, Wolfgang Priklopil, es va suïcidar. 3.096 dies és la seva pròpia narració d’aquesta terrible experiència. Actualment viu a Viena, on continua els seus estudis.

La seva història ha estat traduïda a més de 30 llengües i ha venut més d'un milió d'exemplars. Ha estat número 1 a França, Àustria, Holanda, Flandes, Suïssa, Alemanya i Regne Unit.

«La nostra societat necessita criminals com en Wolfgang Priklopil per posar una cara al mal i poder-lo dissociar de la mateixa societat. Utilitza les víctimes de casos espectaculars com el meu per desfer-se de la responsabilitat de moltes de les víctimes anònimes de crims diaris, víctimes a les quals ningú no ajuda, encara que demanin auxili.»

Natascha Kampusch

Natascha Kampusch (Viena, 17 de febrer de 1988) és una jove austríaca que va ser segrestada per Wolfgang Priklopil quan tenia deu anys el 2 de març de 1998. Va estar reclosa pel seu segrestador durant més de vuit anys, fins a la seva fugida el 23 d'agost del 2006. El cas va ser descrit com un dels més dramàtics de la història criminal d'Àustria.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: