Ara Llibres | Catàleg | Paraula de vestidor
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Paraula de vestidor
Autoria:

Santi Padró, Xavier Torres

Data de publicació:

23/02/2011

ISBN:

9788492907922

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Paraula de vestidor

Santi Padró, Xavier Torres

Després de l’èxit de Paraula de Pep, parla el vestidor del Barça. Paraula de vestidor és l’únic llibre que recull la filosofia del millor equip del món, en boca dels seus protagonistes: els jugadors. L’esforç, la solidaritat, la senzillesa, la responsabilitat, el respecte, l’alegria, la superació, el compromís: tots els valors que han convertit un grup de joves esportistes d’elit en un model a seguir, en el futbol i en la vida. Amb els secrets i les anècdotes del programa Hat Trick Barça de TV3.

Diumenge rere diumenge, els jugadors del Barça es confessen al plató del Hat Trick. Xavier Torres, director i presentador, i Santi Padró, editor del programa i un dels artífexs del llibre Paraula de Pep, han seleccionat les millors frases dels jugadors del primer equip, extretes de les entrevistes concedides en exclusiva al programa de TV3. Ara les podeu trobar totes en aquest volum, acompanyades de les esplèndides fotografies de Jordi Cotrina i de les anècdotes més sorprenents.

«Aquest equip té gana i vol lluitar fins al final.» Carles Puyol

«El futbol és una escola de la vida i jo destaco, entre tots els valors, el respecte al contrari.» Andrés Iniesta

«Cap jugador no podria fer res sense els altres.» Sergio Busquets

«La clau de tot plegat és que el vestidor del Barça és ple de bona gent.» David Villa

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: