Ara Llibres | Catàleg | El partit de la meva vida
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El partit de la meva vida
Autoria:

Carles Domènech i Quintana, Joan Domènech i Quintana, Oriol Domènech i Quintana

Data de publicació:

22/03/2011

ISBN:

9788492907915

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

224

El partit de la meva vida

Carles Domènech i Quintana, Joan Domènech i Quintana, Oriol Domènech i Quintana

Quin partit del Barça ha marcat la vida de Johan Cruyff? Com va viure Jordi Pujol el partit que va escoltar per la ràdio quan era a la presó? Quins records té Joan Laporta del seu viatge a Londres per veure la final de Wembley? Com s’ho fa Ferran Adrià per veure els partits des de Nova York o San Francisco? Quin és el record futbolístic d’infància més emotiu de Sandro Rosell?

Catorze històries d’amor i passió amb els següents protagonistes: Jordi Pujol, Enric Masip, Mònica Terribas, Pasqual Maragall, Joan Carles Navarro, Ernest Benach, Quim Monzó, Judit Mascó, Sandro Rosell, Joan Laporta, Johan Cruyff, Carles Rexach, Ferran Adrià, Carles Puyol.

Perquè el Barça és més que un club, El partit de la meva vida és més que un llibre. Catorze culers de primera fila ens expliquen els records més personals que els lliguen al Barça, catorze històries de sentiment i de passió blaugrana. Amb fotografies inèdites de Gemma Gómez Forgas.


Carles Domènech i Quintana

Carles Domènech i Quintana (Barcelona, 1967) és cap de premsa de la Fundació Damm i del CF Damm i participa a La Transmissió d’en Puyal i a Futbol a Catalunya Ràdio. Col·labora amb el Grup de Periodistes Solidaris Esportius, el Global Sports Forum, la Fundació Esport Escolar de Barce­lona, el diari El 9 i el programa de TV3 Hat Trick Barça.

Vegeu tots els seus llibres >

Joan Domènech i Quintana

Joan Domènech i Quintana (Barcelona, 1965) va co­mençar la seva carrera periodística a Mundo Deportivo, i ac­tualment és redactor d’esports a El Periódico de Catalunya. Forma part del grup fundador de la col·lecció de llibres benèfics Històries solidàries al voltant de l’esport i col·labora de tertulià a la ràdio i a la televisió.

Vegeu tots els seus llibres >

Oriol Domènech i Quintana

Oriol Domènech i Quintana (Barcelona, 1974) ha estat vinculat al Barça des de ben petit, i dels 11 als 17 anys va jugar a les categories inferiors del club. El 1997 va entrar a Mundo Deportivo. Col·labora amb diversos programes de ràdio i amb Barça TV.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: