Ara Llibres | Catàleg | L'exèrcit furiós
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'exèrcit furiós
Colecció:

Biblioteca Fred Vargas

Autoria:

Fred Vargas

Gènere:

Ficció, Novel•la negra

Data de publicació:

15/10/2018

ISBN:

9788416743810

Format:

220 x 140 mm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

408

L'exèrcit furiós

Fred Vargas

Ordebec, Normandia. En ple segle xxi, una antiga llegenda té atemorit el poble: un exèrcit d’homes i animals, morts i mig descompostos, fa la ronda de nit pel camí de Bonneval. La seva aparició sempre ha estat preludi de desgràcies, d’execucions sumàries que responen a un peculiar sentit de la justícia ancestral. I així ha estat des de l’edat mitjana.

Ara, la jove Lina assegura haver vist passar l’Exèrcit furiós, i profetitza que quatre habitants d’Ordebec estan condemnats a córrer la sort dels perdedors. Lluny de la jurisdicció que li correspon, el comissari Adamsberg arrossega la seva Brigada a enfrontar-se al cas amb mètodes erràtics que limiten amb la legalitat, tal com la història limita amb el mite i la superstició.

 

“Hellequin ha assenyalat unes víctimes i un home es creu legitimat per matar-les. És el que creu vostè? Que la visió de la Lina ha fet sorgir un assassí?”

Fred Vargas

(París, 1957). Experta en història i arqueologia, l’originalitat i l’estil únic de les seves novel·les l’han consagrada arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea. Amsterdam Llibres ha publicat, fins ara, sis de les seves millors novel·les: L’home dels cercles blaus, La tercera verge, Un lloc incert, L’exèrcit furiós, Temps de gel i Quan surt la reclusa, totes protagonitzades pel llegendari comissari Adamsberg. Mereixedora de nombrosos premis de prestigi, recentment li ha estat atorgat el premi Princesa d’Astúries.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: