Ara Llibres | Catàleg | La cuina de mumare
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La cuina de mumare
Autoria:

Maria del Mar Bonet

Gènere:

Gastronomia i oci, Veus del país

Data de publicació:

19/12/2011

ISBN:

9788415224266

Format:

20 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

192

Tags: Pràctic , Cuina

La cuina de mumare

Maria del Mar Bonet

Avançada al seu temps, Mercè Verdaguer va publicar entre el 1943 i el 1991, al diari Baleares, nombroses receptes de cuina sana, articles de dietètica i consells de salut, sovint acompanyats d’il·lustracions del seu marit Joan Bonet, que també hem recollit en aquest llibre.

Ara, la seva filla Maria del Mar ret un petit homenatge a mumare reunint en un sol volum i il·lustrant ella mateixa les receptes més especials de la cuina de casa. Sabors, olors i colors que es mesclen amb els records i que ens parlen de la saviesa de la vida.

«Per a mi era una festa anar de la mà de mumare a comprar al mercat...»

Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet és la veu actual més internacional de la cançó en català. Iniciada en el col·lectiu de cantautors Els Setze Jutges, ha publicat una trentena de discos vinculats al món de la cançó d’autor i les músiques d’arrel, treballs amb els quals ha cultivat tant el bagatge tradicional dels Països Catalans com el diàleg amb l’imaginari sonor de llocs com ara Tunísia, Grècia, Turquia, Síria i el Brasil. Mallorquina i catalana universal, aquest any commemora cinc dècades de trajectòria amb la programació 50 Anys d’escenaris, que inclou un nou disc, una ambiciosa gira de concerts i aquest llibre.

@mmarbonet

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: