Ara Llibres | Catàleg | El gust de les llavors de poma
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El gust de les llavors de poma
Autoria:

Katharina Hagena

Traducció:

David Cañadas

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

20/10/2011

ISBN:

9788492941391

Format:

15 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

248

Tags: Internacional , Saga familiar

El gust de les llavors de poma

Katharina Hagena

Divertida i intel·ligent, una novel·la sobre tres generacions de dones singulars. Un elogi de la vida tranquil·la, dels estius inacabables, dels plaers senzills... Però massa tragèdies s’abatran sobre la família Lünschen.

En morir la seva àvia, la jove bibliotecària Iris Berger hereta la casa familiar. La jove s’hi instal·la mentre decideix què en farà, i a mesura que tafaneja els armaris i s’emprova els vells vestits de les seves tietes, intentarà desentrellar els secrets més ocults de la família amb l’ajut de l’enigmàtic senyor Lexow.

«L’olor del rebedor em va esbaltir, encara tenia aquell perfum de sempre de pomes i pedres antigues.»

Katharina Hagena

Katharina Hagena (Karlsruhe, 1967) és llicenciada en Filologia Anglesa i Germànica. Abans d’aquest llibre només havia publicat un assaig sobre James Joyce i llibres infantils, però El gust de les llavors de poma l’ha catapultat a la fama. La novel·la ha estat un dels llibres revelació del 2010 a França i Alemanya, se n’han venut els drets de traducció a 20 idiomes i ha estat elogiada per nombrosos mitjans de comunicació, entre ells, Le Monde, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine  i Le Nouvel Observateur.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: